Alföldi Róbert, Bodó Viktor és Horgas Ádám is rendez a megújuló Átriumban

2017 decemberében lesz öt éve, hogy megnyitotta a kapuit a Margit körúton az Átrium Film-Színház, a leginkább talán Május 1. moziként ismertté vált épületben. A 2017/2018-as évadban megújul az intézmény, szeptembertől a színházban öt éve dolgozó Kultúrbrigád veszi át a színház vezetését.

nyil

Elmarad a Hitler and Hitler című előadás

Kedves nézőink! Sajnálattal közöljük, hogy a május 17-re és 24-re meghirdetett Kostenko: Hitler and Hitler című előadása -melynek szervezője a Theatre on the Roof-, technikai okok miatt elmarad. A jegyeket a színház pénztárában május 31-ig visszaváltjuk. Köszönjük megértésüket.

Abrakadabra 2017

Hogyan válik a csóró sofőrből egyetlen óra leforgása alatt virtigli nemes? Mi sem egyszerűbb. A modern Pygmalion, azaz Norrison bankigazgató, és teremtménye, Fuss Antal közös metamorfózisa az ezredforduló utáni Magyarországon keserűbb üzenetet közvetít, mint száz évvel ezelőtt. (Hegedűs Barbara írása Cultura Magazinban jelent meg.)

nyil

Vér és kamera

Sebesülteket, akár vérző gyerekeket fotózni, vagy netán odarohanni hozzájuk, és segíteni nekik, ez a Pillanatfelvétel című Donald Margulies darab egyik fő alapkérdése, amit az Átrium Film-Színházban mutattak be, Horgas Ádám rendezésében, a Lepkegyűjtő Produkció égisze alatt. Az előadás erőteljesen regél a magánélet és a hivatás olykor meglehetősen nehéz, vagy éppen lehetetlen összeegyeztethetőségéről is.

nyil

150. előadásához közeleg, és még mindig őrületes!

Június 28-án, szerdán este fél 8-kor százötvenedik alkalommal nyitja ki kapuit Az Őrült Nők Ketrece az Átrium Film-Színházban. A Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében látható előadást ezen kívül további hétszer – angol felirattal – tűzi műsorára a budai teátrum.

nyil

„Nem lehet egy életen keresztül titkolózni”

A Kihallgatás? ősbemutatóját április 5-én tartották az Átrium Film-Színházban. A hazugságok és igazságok körül forgó előadás a magyar kiszolgáltatottságról és a felszín alatt lappangó titkokról nyújt szórakoztató, mégis komoly látleletet. A próbafolyamatról és a darab szimbolikájáról az orvosszakértőt alakító Thuróczy Szabolcsot kérdeztük.

nyil

Színpad bejárás, díszlet tapogatás

Március 27-én a k2 Színház: Cájtstükk, avagy a bizonytalanok című darabját akadálymentesítettük, hogy a látássérültek is tökéletesen élvezhessék az előadást.

nyil

Pókhálósodás ellen Cájtstükk az Átriumban

Improvizációt és egészen új formanyelvet használ legújabb előadásában a k2 Színház. A Cájtstükk, avagy a bizonytalanok című produkció egyik szereplője, Bíró Kriszta, az Örkény Színház művésze szerint nemcsak az alkotóknak, hanem időnként a nézőknek is érdemes kilépniük a megszokott közegükből, és ez az előadás erre tökéletesen alkalmas.

nyil

Május 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4