Alföldi Róbert egy alkotását ajánlotta fel Iványi Gábor egyesületének javára

Alföldi Róbert aukcióra ajánlotta fel egy fiatalkori alkotását, ezzel segítve Iványi Gábor és az Oltalom Karitatív Egyesület jótékonysági estjét a Dankó utcai melegedő felújításáért.

nyil

Izgalmas krimivel kezdődik az április

Bárki kivesz a postaládájából egy idézést a rendőrségre, egy pillanatra szorongás fogja el. Mi történt? Mit csinálhattam? Miért akarnak kihallgatni? A Kihallgatás már az elején feszültséggel indul és az előadás végéig nem hagyja megnyugodni a nézőt.

nyil

MI AZ A NÉZŐKÉPZŐ? – VILLÁMINTERJÚ MAGÁCS LÁSZLÓVAL

Az Átrium Film-Színház NézőKépző sorozatának keretében került sor február 20-án a Második Lépés konferenciára Kőszegen. Erről olvashatnak egy rövid összefoglalót, és a program megvalósítójával, Magács Lászlóval egy villáminterjút a szinhaz.org oldalán.

nyil

A lázadás sirálya

A Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház 2015 májusában bemutatott Sirálya mára összeért, de aktualitásából semmit sem vesztett. Fehér Balázs Benőt jobban izgatták a drámában fellelhető filozófiai és gyakorlati kérdések a színházról, mint a darab sztanyiszlavszkiji értelmezése – ez a szembemenetel pedig azonos Trepljov lázadásának gondolatiságával.

nyil

Folytatjuk az akadálymentesítést, audionarráció a Cájstsükk előadásán

Színházunk számára az esélyegyenlőség megvalósítása kiemelten fontos, éppen ezért igyekszünk, hogy minél több előadásnál biztosítsuk az audinarrációs szolgáltatlást.

nyil

Átrium Film-Színház kifestős naptár 2017

Az Átriumban befogadó színházként minden perc az előadásokról, az alkotókról szól. Még akkor is amikor közeleg a szeretet ünnepe, a karácsony. Idén egy olyan ötlettel rukkoltunk elő, amely egyrészt jó emlék lehet az előadásokról, és karácsonyi ajándékként szolgálhat nézőink, partnereink számára.

nyil

Mi van a ló túloldalán?

Eleinte úgy tűnik, nem lesz premier. Aztán mégis. Legalábbis színészek vannak a színpadon, és eljátszanak valamit: talán egy történetet, de inkább többet. Vagy talán nem is játsszák el, csak úgy megtörténik. Felolvassák, ami a kezük ügyébe kerül, legyen az drámarészlet vagy egy Facebookos chatelés. Történeteket látunk, ami történetesen a valóság – vagy akár az is lehetne. De nem csak úgy, mint bármely hitelesnek tűnő történet. A szereplők szinte végig önmaguk maradnak: saját nevükön futó színészek gondolkoznak az életről, tehát...

nyil

Pókhálósodás ellen Cájtstükk az Átriumban

Improvizációt és egészen új formanyelvet használ legújabb előadásában a k2 Színház. A Cájtstükk, avagy a bizonytalanok című produkció egyik szereplője, Bíró Kriszta, az Örkény Színház művésze szerint nemcsak az alkotóknak, hanem időnként a nézőknek is érdemes kilépniük a megszokott közegükből, és ez az előadás erre tökéletesen alkalmas.

nyil

Cájtstükk, avagy a bizonytalanok

Mi történik akkor,  amikor egy megélhetési Jumurdzsák összefog egy turultenyésztővel?

nyil

Az Őrült Nők Ketrece júliusban angol nyelvű felirattal látható

Immár harmadik nyári blokkját kezdi meg június 30-án a 2014 nyarán bemutatott Az Őrült Nők Ketrece előadássorozata az Átrium Film-Színházban. Az Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével látható musical ezúttal nyolc alkalommal szerepel a budai színház műsorán.

nyil

Március 2017
H K Sz Cs P Szo V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2